Производител на робот-прахосмукачка

LILIN Интернашанъл Груп Лимитед, имайки своите дъщерни фабрики, намиращи се в Шендзден Ксиамен, е голям по мащаб професионален производител и има самостоятелен „R&D бетър“ специализиран в производството на роботизирани прахосмукачки. С нашата мощна техническа група... още

чистещ робот LL-272 (899)

Име на продукта: чистещ робот

Номер на артикулa: LL-272 (899)

 

 

Спецификации:

 

1.Интелигентно регулиране на засмукването

Този продукт е способен автоматично да настрои силата на засмукване когато преминава различни подови среди( роботът ще се върти по-интезивно, когато усети по-мръсна среда.)

Не само ще направи чистенето по-ефективно, но също ще помогне да се спести повече енергия.

 

2. Технология против заплитане

Подобрената технология против заплитане предпазва робота от задръстване върху мокети, килими с ресни, пискюли. Той може плавно да прескочи висок 2 сантиметров кабел. Той има способността да се изкачва, което му позволява да се катери по наклон от 45 градуса.

 

3. Функция за планиране на график за почистване

Натиснете по всяко време в деня на чистене или някои дни или всеки ден от седмицата, така че да може да почиства дома ви автоматично докато вие работите или сте на бизнес пътуване.

Също така можете да настроите продължителността на времето за почистване. Можете да настроите продължителността на работа от 1 минута до 24 часа.

Все пак, ако по време на настройката роботът стартира тази функция, и ако е изключен ръчно, функцията за настройка на продължителността на чистене ще бъде спряна.

Например, ако при изпълнението на тази функция настроите робота да работи два часа и половина и след 1 час работа батерията на робота е изразходена, роботът ще започне да се зарежда сам и когато е напълно зареден ще продължи да работи автоматично докато не свършат двата часа и половина.

 

4. Функция за засичане на мръсотия

Роботът има функция за засичане на мръсотия. По време на оперирането на робота, ако той достигне място с много мръсотия или прах, той ще увеличи интензитета си на работа в този участък и ще увеличи времето за чистене.

 

5. LCD дисплей и индикатор на инструкциите

Той може да идентифицира множество ненормални условия и индикаторът ще премигва когато има проблем по време на почистващия процес, проблеми като ниско ниво на батерията/ страничните четки трябва да се почистят/ торбичката за прах не е поставена/ ако нещо не е наред с въртящата четка, плъзгащата четка или колецето, ще може директно да се индикира на LCD дисплея

 

6. Множество режими на почистване

Персонализираният режим на почистване се справя с различните нужди за чистене според семействата, за да може да се достигне префектна ефективност при чистенето. Самопочистващ режим: максимален обхват на чистене; Точков режим на почистване: частично почистване, почстване покрай стените или мебелите.

 

7. Тих шум: около 50dB

Сравнен с подобни роботи на пазара, този е с най-тихия шум, за да можете да се съсредоточите върху работа или учене докато почиства.

 

8. Гъвкава странична четка          

Единичния мотор за контролиране на работата на четката прави робота дори по-ефикасен в почистването на ръбове и ъгли.

 

9. UV лампа за стерилизация с аромат

Включете UV лампата по време на процеса на почистване за стерилизация, можете да изберете и функцията за ароматизиране.

 

10. Попиваща функция

 Попиващата функция е главно проектирана за да спомага работата на робота за да се измие успешно подът.

 

11. Голям капацитет на торбичката за прах (теоретичната вместимост е 1 л, действителната вместимост е 0.7 л)

Голям капацитет на торбичката за прах: събиране на повече коса и прах и по-лесно за отстраняване. Филтър функцията може да избегне ефективно вторично замърсяване и също не цапа ръцете.

 

12. Дисплей индикира статуса на зареждане

По време на процеса на зареждане, дислпея ще показва статуса на зареждане. Ако зелената лампичка премигва, това значи, че се заредажда. Ако зелената лампичка не присветва значи, че зареждането е завършило. След като завърши зареждането, роботът ще премине в режим на нисък разход, така че няма да има нужда да се притеснявате за презареждането му.

 

13. Виртуална стена

Виртуалната стена е аксесоар. Роботът изпраща специални IR сигнали, за да формира блокирана среда и да предотврати влизането на прахосмукачката в ненужни места. Нарича се „виртуална стена“, защото тази функция действа като стена.

 

14. Самозареждаща се функция

Когато е в скачен режим, роботът ще търси захранващата станция след работа и ще влезне в изчакващ режим. Роботът автоматично ще започне да търси захранващата станция за презареждане когато нивото на батерията е по-ниско от 15% по време на почистващия процес. След зареждането си, роботът ще запомни графикът си на работа и ще започне да почиства.

 

15. Заменяща се торбичка за прах

Пакетът съдържа 10 броя заменящи се торбички за прах.

 

Спецификации на продукта:

Захранване: Входящо AC 100--240V 50/60