Производител на робот-прахосмукачка

LILIN Интернашанъл Груп Лимитед, имайки своите дъщерни фабрики, намиращи се в Шендзден Ксиамен, е голям по мащаб професионален производител и има самостоятелен „R&D бетър“ специализиран в производството на роботизирани прахосмукачки. С нашата мощна техническа група... още

LIECTROUX безжичен двуядрен електрически мотор и восък с водни спрей & восъчни спрей функции, безжичен мотор и вакуумен робот F528A

F528A_01.jpgF528A_02.jpgF528A_03.jpgF528A_04.jpgF528A_05.jpgF528A_06.jpgF528A_07.jpgF528A_08.jpgF528A_09.jpgF528A_10.jpgF528A_11.jpgF528A_12.jpgF528A_13.jpgF528A_14.jpgИме на продукта: LIECTROUX F528A Безжичен двуядрен електрически мотор и восък с водни спрей & восъчни спрей функции, безжичен мотор и вакуумен робот


Артикул №: F528A


Цвят: бял


Забележка:


Този артикул е специален за мотопедиране и почистване на упоритото петно ​​на пода, няма функция за вакуумиране. За абсорбиране на козина и косми, е по-добре да използвате робот прахосмукачка по-чисти.


Описание:

Този почистващ препарат с почистващи и восъчни функции е предназначен за почистване и дезинфекциране на целия ви дом, което доказва дълбоко почистване, без да се отразява на пода. Подходящ за няколко повърхности, включително дърво, плочки, мрамор и др.

Завършете работата с нулеви усилия! С подложките от микрофибър, този почистващ препарат ще разхлаби, повдигне и заключи мръсотията. Почистете и полирайте своя под, докато убивате бактерии чрез запълване на дезинфектанта във водния резервоар.

Разширяема метална тръба за максимално удобство и гъвкавост.


Основните функции:

 

Многофункционален моп и восък за почистване и дезинфекциране (100 процента хигиена):

Този чист моп ефективно и естествено почиства дърво, плочки, бетон, шисти, мрамор: голямо разнообразие от твърди подови повърхности. Той може да почисти трудно достъпните зони за пълно почистване, подходящ за всички Ваши различни подови повърхности. Включена акумулаторна батерия от 2600mAh, гарантира голяма автономия, докато е екологична. Мор и вакса дома си с един и същ продукт, без усилие, без каша, кажи "да" на силата на хигиената.


Двойно въртящи се високоскоростни дискове:


Оборудван с двойно чисти дискове, които се въртят с висока скорост, осигурявайки по-голяма почистваща мощност (220-250 об / мин, 6-9 квадратни метра / минута).

Неговият иновативен дизайн съчетава 2 различни елемента, които правят вашите етажи без петна чрез изтриване и полиране. Натиснете бутона и подовете ви изглеждат блестящи и чисти.

 

Голям и лесен за пълнене резервоар за вода, управление с един ключ за пръскане:

Голям вграден 220-милиметров резервоар за вода, който осигурява дълго време на работа, достатъчно дълго, за да почистите дома си с едно зареждане. Дюзата за пръскане с вода се контролира от ключ, поставен върху дръжката, за лесна, непосредствена употреба и изключително удобство. Еднократно за активиране, с един клавиш за почистване.


Дръжка Разтегателна телескопична тръба:


Просто натиснете бутоните на дръжката и активирайте функциите, от които се нуждаете. Предлага се с телескопична регулируема метална тръба. Високотехнологичната, ергономична дръжка, с твърда и мека ръкохватка, ви позволява да използвате продукта с лекота и без физическо натоварване.

 

Добър материал, новаторска технология, устойчивост на натиск:


Висококачественият, устойчив материал е снабден със сменяеми и миещи се почистващи подложки (моп и восък). Създаден за намаляване на усилията, спестява време, енергия и пари.


Хуманизиран дизайн, самозаключени и автоматично изключване:


Когато стои, тя ще се изключи автоматично, също така няма нужда да се навеждате на стената.


Спецификации:

Номинално напрежение: 16.8V

Номинална мощност: 60W

Ниво на шума: по-малко от 60dB

Капацитет на батерията (литиево-йонна): 2600mAh

Време за зареждане: 2.5H

Работно време:> 35 мин (сухо почистване); > 20 минути (мокро почистване)

Воден резервоар: 220 мл

 

Марка: LIECTROUX


Тегло на опаковката: 4,2 кг

Размер на опаковката (Д x Ш x В): 55,8 x 32,5 x 12,5 cm


Съдържание на опаковката: 1 x основно устройство, 2 x кърпа за почистване, 2 x кърпа за почистване, 1 x захранващ адаптер, 1 x горна дръжка, 1 x метална телескопична тръба, 1 x измервателна чаша, 1 x ръководство за потребителя