Производител на робот-прахосмукачка

LILIN Интернашанъл Груп Лимитед, имайки своите дъщерни фабрики, намиращи се в Шендзден Ксиамен, е голям по мащаб професионален производител и има самостоятелен „R&D бетър“ специализиран в производството на роботизирани прахосмукачки. С нашата мощна техническа група... още

WIFI APP контролирана и Gyro навигационна роботна прахосмукачка X5S

 

Характеристика:


X5S е прахосмукачка с по-висок клас робот, която има два отделни контейнера за прах, едната с прахосмукачка, а другата с вграден воден резервоар, най-големият вграден воден резервоар с обем 300 мл.

Също така има по-висока система за локализиране на крайни точки, реализирана чрез жироскоп, групи от върхови инфрачервени сензори и ускорителни преобразуватели.


Контрол на APP


За да започнете, спрете, припомнете вашия робот чистител по всяко време, навсякъде по света, стига да има интернет.

 

Няколко режима на почистване


Както повечето от предишните роботи за почистване на Lilin, тя може да почиства различни видове подове в режими на зигзаг, авто, почистване на ръбовете, почистване на място.

Но X5S се представя по-добре, когато прави зигзаг почистване, след като използва интегрираната технология за локализиране INFRA-GYRO.


Резервоар за вода

 

Големият вграден воден резервоар на прах, с капацитет 300 мл, завършва 150-200 мм мокро почистване без зареждане с вода.


Кошче


Сменяем контейнер за прах за химическо чистене.


Голям LED екран


С LED екран за показване на време, работно състояние, кодове за грешки, състояние на батерията и настройка на работния график.


Всекидневна система за график


Можете да настроите графици за почистване от понеделник до неделя, като просто конфигурирате дистанционното управление. Той работи по желание и се презарежда, когато захранването е ниско.


Автоматично зареждане


Той може бързо да намери станцията за автоматично зареждане и да се зареди напълно само за три часа.


Голям резервоар за вода и голям моп


Той има най-големия резервоар за вода от 330 мл, който е достатъчен за 2 часа мокро почистване. Супер микро платното кърпа е подходящо за почистване на тежки замърсявания и лесно почистване.


Сензори против скали, за да предпазите робота си добре


С поредица от инфрачервени сензори с висока точност тя няма да пада по стъпки по-високи от 5 см, докато повечето почистващи средства за роботи ще паднат, ако стъпките са по-малки от 8 см.


По-дълго работно време


Литиево-йонната батерия от 2600mAh поддържа X5S работа повече от 2 часа след всяко зареждане. Понякога може да работи повече от 2 часа, ако няма килим. Само 3 часа зареждане, за да го възстановите.