Производител на робот-прахосмукачка

LILIN Интернашанъл Груп Лимитед, имайки своите дъщерни фабрики, намиращи се в Шендзден Ксиамен, е голям по мащаб професионален производител и има самостоятелен „R&D бетър“ специализиран в производството на роботизирани прахосмукачки. С нашата мощна техническа група... още

Liectroux Автоматичен робот за почистване на прозорци, инструмент за почистване на стъкло и роботизирана шайба X6

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg

13.jpg

 

14.jpg

Име на продукта:Liectroux Автоматичен робот за почистване на прозорци , инструмент за почистване на стъкло и роботизирана миячкаМодел №: X6


 


    Почистване на стъкло, едно досадно нещо на много места по целия свят, особено големи и високи прозорци, както и някои външни прозорци. Ако оставите прозорците си за една седмица, те определено ще бъдат покрити с прах и ще станат по-очевидни след вятър или дъжд. Много е неудобно и трудно да ги почиствате сами, но наемането на професионални почистващи работници е скъпо и опасно. LIECTROUX прозореца за почистване на прозорци ви струва по-малко, отколкото да ви прозорци професионално почистване един път. Той ще бъде добър помощник в живота ви. Много семейства, почистващи доставчици, магазини, офиси и т.н. харесват много.    X6 е квадратна форма, едностранен робот за почистване на прозорци. Високоскоростният вакуумен двигател го поддържа постоянно прилепва към повърхността на очилата и дори към стените. 2-те патентовани силиконови колана с висока степен на триене и срещу хлъзгане позволяват на робота да се движи свободно върху повърхностите. Облеклата за почистване на влакна са специално проектирани за робота за най-добри резултати от почистването и могат лесно да бъдат извадени за измиване и повторно използване.

    X6 има вградена система за непрекъсваемо електрозахранване (UPS). В случай на затваряне на захранването, UPS ще подаде захранване, за да предотврати падането на робота от стъклото. Препоръчително е да свържете обезопасителното въже, което може да побере до 150 кг тегло на някое от приспособленията в стаята ви, когато използвате робота. Отвъд това, X6 има 2 вида вградени интелигентни сензори. Единият е лазерният сензор, който може да открие краищата, така че роботът да може да работи върху тези прозорци / стъклени врати без рамки. Другата е сензорът за налягане, който ще следи състоянието на вакуума в реално време. С натискането на един бутон X6 може интелигентно да насрочи най-ефективния начин за почистване, да открие краищата на прозореца и автоматично да почисти целия прозорец. Собственикът може също ръчно да управлява робота с помощта на дистанционното управление.Описания:

    1. LIECTROUX прозорец за почистване на прозорци X6 предназначен за почистване на високи прозорци навън, заменя опасна човешка работа 2.4мин / кв. М, прозорец от 2м * 1м. Отнема около 10 минути в автоматичен режим. Работете автоматично, 3 начина на почистване. Подходящ за различни повърхности над 30 °, огледало, баня, стена, мрамор, дърво, плочки и т.н. (без хоризонтална равнина)

    2. Устройство за почистване на прозорци LIECTROUX X6 Интелигентно придвижване на навигация. Лесна работа в 3 стъпки: включване, засмукване, старт.

    3. За безопасността: Вакуумна камера 2.8Kpa, достатъчно здрава. Не пада. 650mA вътрешна батерия, за да остане безопасността около 20 минути, когато е извън захранването. Не пада. Специално въже за катерене със 150 кг. Не падайте.

    4. Гаранция за продукта: Ако това не е правилно, само 3 problems.the колело, мотор или дъската.Дай ми видео, когато тя не може да работи, нашите инженери ще намерите проблема и доставка на част за вас.Само се разхлабва винт , променете частта.Това е много лесно да се промени от себе си.


 


Спецификации:

    Тип лепило: вакуум, квадрат

    Модел на почистване: Линеен чист

    Ограничения на дебелината на стъклото: няма ограничение

    Скорост на почистване: 2,4 minitues / м ^ 2

    Режим за автоматично почистване: 3 режима

    UPS (без прекъсване на електрозахранването): 20 мин

    Прозорец без рамки: Да

    Автоматично завършване: Да

    Сила на безопасност на въжето: 150 Kgf

    Размери:> 40см x 40см

    Допустима грапавост на повърхността: <1,5 мм

    Размер на машината: 24 (L) x 24 (W) x 10 (H) cm

    Тегло: 1.2 кг

    Обхват на мощността: 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz

    Консумирана мощност: 65W

    Сертификация: CE, FCC, RoHS

    Наличен прозорец: Среден и голям прозорецОсновните функции:

    1. Приложим на стъкло с всякаква дебелина.

    2. Изпълнена изкуствена интелигентна технология.

    3. Дистанционно управление на дълги разстояния.

    4. Може да се използва на прозорец без рамки.

    5. Автоматично спиране след приключване на работата.

    6. Бърза скорост на почистване до 2 минути на квадратен метър.

    7. Специално проектирана кърпа за влачене на влакна.

    8. Вградена система за непрекъсваемо електрозахранване (UPS).

    9. 3 Режими за автоматично почистване

    10. Високо надежден анти-падащ алгоритъм.

    11. Автоматично и ръчно дистанционно управление.

    12. Висококачествено въже за безопасност има капацитет до 150kgf.

    13 Ниска консумация на енергия (65W, 100-240VAC, 50-60Hz)Опаковка:

    Устройство за почистване на прозорци LIECTROUX * 1

    Дистанционно управление * 1

    Адаптер * 1

    Захранващ кабел за променлив ток * 1

    DC разширителен кабел * 1

    Дълги влакна за почистване на влакна * 1

    Кърпи за краткотрайно влакно за почистване на влакна * 1

    Предпазно въже * 1

 

    Наръчник на собственика * 1