Производител на робот-прахосмукачка

LILIN Интернашанъл Груп Лимитед, имайки своите дъщерни фабрики, намиращи се в Шендзден Ксиамен, е голям по мащаб професионален производител и има самостоятелен „R&D бетър“ специализиран в производството на роботизирани прахосмукачки. С нашата мощна техническа група... още

За Нас

LILIN International Group Limited, която има своите дъщерни фабрики, разположени в Шенжен, и Xiamen, е голям мащаб професионален производител и има независим център R & D, специализирана в разработването и производството на роботи прахосмукачки.

 

С мощен техническа група, добра обработка и инспекционни съоръжения и отлично обслужване, ние сме били постигнати ISO9001 система за качество Сертификат, издаден от DNV и ние кандидатствате Certification ISO14000 околната среда. В същото време, нашите годишен размер на продажбите е достигнал USD50,000,000.

 

Освен това, ние също така предоставя "One пакетно решение", която е била подобряване на нашето обслужване на много аутсорсинг клиенти, намиращи се под господството.

 

Притежаването на самостоятелно право на внос и износ, и започва да се разширява международния бизнес, ние сме вече очаква с нетърпение още по-голямо сътрудничество със задгранични клиенти на основата на взаимна изгода. Ако се интересувате от някой от нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас за повече информация. Ние винаги се придържа към принципа на честност, професионална работа в екип, качество, конкурентни цени и една-пакет от услуги разтвор.